Home
facebook linkedin pinterest google-plus Traçado Regulador. Lda na homify

C&J HOUSE

Villas

C&J House

House in Cascais, implanted in a plot of 709 sqm, with sharp slope to the north.

The functional program required fluid space with a broad relation to outer space.

The morphology of the terrain here posed a huge challenge - a terrain with a strong slope to the north, contrary to the ideal sun exposure, and a difference of levels of 7 meters.

The villa joins with the land, creating outdoor spaces on various levels.

A very rich inner spatiality, with a frank and varied exterior relation.

A contemporary language, with a careful game of transparency, full and empty, light and shadow, gives body to a vast functional program with generous areas.

8---vcr-09---white---new---1140x400.jpg


Related

BACK
This site uses cookies to enhance your experience. When you continue to browse, you are accepting