Home
facebook linkedin pinterest google-plus

MP1 HOUSE

Villas

MP1 House

A house to receive friends, this was the motto for a project of another house in Herdade da Aroeira - our fourth project in this condominium of exceptional environmental quality.

In addition to the interior/exterior space continuity and an integration in the landscape through a varied volumetry, generating a multiplicity of shadows, and the materials employed, the concern was to create multiple outdoor seating areas that would provide as many places of conviviality and laser.

A house with a recognizable inner spatial fluidity, but that surprises at every step of the interior walk..

6-vcr-piscina-3.jpg


Related

BACK
This site uses cookies to enhance your experience. When you continue to browse, you are accepting