Home
facebook linkedin pinterest google-plus Traçado Regulador. Lda na homify

VR600 HOUSE

Villas

VR600 House

This is another house of a group of 44 to be built in a privileged location, next to the sea, in the Algarve.

It is a house with 400 sqm of construction area above the ground and with a total of about 600 sqm.

The internal spatiality, very fluid and the strong relationship with the outside and the sea view, through wide glazing, stand out.

Outside, white and wood predominate. in close relationship with the natural environment.

The various outdoor seating areas complement the interior spaces as a passive and active fear.

A contemporary language, with a judicious game of transparency, full and empty, light and shadow, embodies a vast functional program with generous areas.

vcr05---m600-1140x400.jpg


Related

BACK
This site uses cookies to enhance your experience. When you continue to browse, you are accepting