Home
facebook linkedin pinterest google-plus Traçado Regulador. Lda na homify

PT1 HOUSE

Villas

PT1  House

House in Belas Clube de Campo, second phase, denominated Lisbon Green Valley, implanted in a lot of 912 sqm, with slope to the west.

The functional program required fluid space with a broad relation to outer space.

The morphology and shape of the ground recommended a longitudinal organization, with the living room and kitchen in direct contact with the outdoor leisure areas, facing south / west, with extensive sun exposure. and a breathtaking view over the golf course and Sintra mountains.

The basement spaces are widely ventilated and illuminated through patios that pierce the ground up to that level.

A very rich inner spatiality, with a frank and varied exterior relation.

A contemporary language, with a careful game of transparency, full and empty, light and shadow, gives body to a vast functional program with generous areas.

10---vcr11-sala-1140x400.jpg


Related

BACK
This site uses cookies to enhance your experience. When you continue to browse, you are accepting