Home
facebook linkedin pinterest google-plus Traçado Regulador. Lda na homify

PGR1 HOUSE

Villas

PRG1 House

Villa in Loures, implanted in 2600 sqm plot, with slope to the east, providing a panoramic view over the landscape.

The functional program required fluid space with a broad relation to outer space.

The morphology and shape of the terrain recommended a longitudinal organization, along the contours of the terrain, leaning over a vast area of outer laser to the south / east, with extensive sun exposure.

The basement spaces are widely ventilated and illuminated through patios that pierce the ground up to that level.

A very rich inner spatiality, with a frank and varied exterior relation.

A contemporary language, with a careful game of transparency, full and empty, light and shadow, gives body to a vast functional program with generous areas.


Related

BACK
This site uses cookies to enhance your experience. When you continue to browse, you are accepting